zondag 27 juni 2010

40 jaar getrouwd


Hallo allemaal,

Vrienden van mijn ouders zijn 40 jaar getrouwd van de week. Daarvoor heb ik dit kaartje gemaakt. Ik vind de magnoliastempel zo schattig. Ik heb het kaartje gemaakt naar een voorbeeld uit Magnolia Ink, het wedding-nummer. Veel met de randpons van Martha Steward gewerkt, inkt, bloemen, kant. Wat vinden jullie van het resultaat?

Groetjes van een oververhitte Claudia ;-).

vrijdag 25 juni 2010

Vlinders


Hallo allemaal,

Voor de juniwedstrijd op ScrappersDesign moet de kaart een stempel hebben van Karen's Doodles. Ik heb een aantal freebees ontvangen en ben ermee aan de slag gegaan. Ik vond de vlinders lekker zomers en vrolijk. Een leuke stempel, die uitnodigt om meer vlinders te gebruiken. Ik vind de vlinders van Marianne Design (de grote op de kaart) erg mooi, al zijn ze niet makkelijk in het gebruik. Dat is jammer, maar als je er even voor gaat zitten is het toch de moeite waard. Op de foto is helaas het 3D effect van de vlinders moeilijk te zien.

Groetjes en een zonnig weekend, Claudia

donderdag 17 juni 2010

Nog meer kerst...





Hallo allemaal,

Ik ga maar even door met de inhaalslag. Een tijd geleden heb ik van een kennis heel leuk papier gekregen wat nog in de verpakking in de kast lag. Ik heb er deze kerstkaartjes van gemaakt in zwart-zilver-wit. Nu eens geen cute-stempel, maar een geembost met de cuttlebug. Ik vind het erg leuk geworden. Ze zijn best druk door het glitter, dus ik heb ze verder rustig gehouden.
Ik wilde bijna tikken, fijne feestdagen, haha, maar dat bewaar ik tot over een half jaartje.

Groetjes, Claudia

woensdag 16 juni 2010

Kerstkaartjes






Hallo allemaal,

Begin van het jaar heb ik me opgegeven bij de club van Tiets voor de kerstactie. Elke maand moeten er vier kerstkaarten worden gemaakt, zodat we er aan het einde van het jaar voldoende hebben. Leuke actie, maar ik kom er niet echt aan toe. Ik heb nu even een inhaalslag gemaakt, vijf kaartjes tegelijk gepost. Twee rustige, een patroontje van de cuttlebug in een kadertje gemaakt, nog nooit zo gedaan, maar ik vind het resultaat erg leuk geworden en drie hele drukke. Misschien iets te druk, maar er zijn altijd mensen die van kleuren houden denk ik dan maar. Wat denken jullie?

Groetjes, Claudia

maandag 14 juni 2010

Mannenkaart ...


Hallo allemaal,

We zijn alweer halverwege de maand en dat betekent de uitslag van de kaartenwedstrijd op het Scrappers Challenge Blog. Twee superleuke kaartjes die de eerste en tweede prijs hebben behaald. De nieuwe uitdaging staat er weer op. Het is een sketch en het moet een mannenkaart worden, in het kader van vaderdag. Het hoeft niet voor vaderdag te zijn, maar het mag wel. Ik dacht aan mijn eigen vader en waar hij blij van wordt .. nou, van zijn kleinzoon. Dus ik heb een foto van Max op de kaart verwerkt en het verder een beetje stoer gehouden. Wat vinden jullie ervan?

Groetjes, Claudia

donderdag 10 juni 2010

Kerstkaartje


Hallo allemaal,

Terwijl de temperatuur aan de zomer doet denken, ben ik druk bezig met kerstkaarten. Ik heb me opgegeven op de kaartenclub van Tiets voor de kerstactie en ik moet elke maand 4 kerstkaarten maken. Helaas is me dat nog niet gelukt. Dit kaartje is mijn twaalfde kerstkaartje. Voorlopig hul ik me dus in kerstsferen :-).
Ik vind die sneeuwpopstempel zo geweldig. Hij is bewerkt met glitterlijm en glittert dus heel mooi. Helaas komt dat op de foto raar over.

Groetjes, Claudia

dinsdag 8 juni 2010

Zwemdiploma A


Goedemorgen allemaal,

Ook foto's uit *de oude doos* kunnen nog eens van pas komen. Het is al een tijdje geleden dat Max zijn zwemdiploma A haalde, maar toen ik dit papier zag, 12" Gypsy Lace van Bo Bunny, wist ik meteen dat de foto's met het water er goed bij zouden passen.
De lay-out wedstrijd van juni op ScrappersDesign gaf mij de inspiratie voor deze lay-out. Misschien niet echt papier voor kinderfoto's, maar ik ben zelf erg tevreden met het resultaat. Wat vinden jullie?

Groetjes, Claudia

Mam & pap





Hoi allemaal,

Toen ik een workshop volgde bij Lean, zag ik allemaal zulke leuke scrapprojecten hangen en staan, op en in kasten. Super mooi allemaal. Dat heeft mij geïnspireerd om deze wallhanger te maken. Het is een foto die van mijn ouders is genomen op de bruiloft van mijn zus. Een prachtige foto, die toch zeker een ereplaats verdiend.
Ik heb een stuk karton gebruikt, waar ik wat ribbels zichtbaar van heb gemaakt. Het fotolijstje is een stuk karton wat ik op maat heb gemaakt en met gesso, de heattool en verf heb bewerkt (van Lean geleerd). Het hekje is ook een voorbeeld van lean en ik vind het vrolijk staan. Lopen mijn ouders tenminste niet het papier af :-).
De eerste keer dat ik iets dergelijks heb gemaakt. Wat vinden jullie ervan?

Groetjes, Claudia

Nieuwe sponsors



Hallo dames en heren,

Bij het Scrappers Challenge Blog hebben we twee nieuwe sponsors. De lay-out challenge wordt gesponsord door DeScrapHeap en de kaartenchallenge door BrocanteRoosjes. Wij zijn er enorm blij mee en misschien is het voor jullie een extra stimulans om eens deel te nemen aan één van de challenges. Altijd leuk toch, kans maken op een prijsje wat je zelf uit kunt zoeken en als tweede mag je GastDesigner zijn bij een volgende challenge. Ook leuk dacht ik zo. Dus .. wat houdt jullie nog tegen?

Groetjes en tot op het Scrappers Challenge Blog :-) Claudia

dinsdag 1 juni 2010

Lay-out challenge #6


Hai dames en heer! Oke, ik maak er heren van, wie weet lezen meer heren mijn blog, erg leuk hoor!
Hier is hij dan, mijn uitwerking van de sketch van challenge #6 van Scrappers Challenge Blog. Doen jullie allemaal weer mee? Scrapheap is de vaste sponsor geworden. De winnaar van de challenge mag voor 15 euro besteden in de (web)winkel en zij nemen de eventuele verzendkosten voor hun rekening. Als dat geen mooie prijs is!

Ik vond het papier van MamaRazzi zo leuk en toepasselijk. Max moet altijd overal op de foto, overal lachen en leuk staan of zitten. Hij heeft er niet altijd zin in, maar hier had ik geluk. Hij klom boven op het nijlpaard en keek stralend in de camera. Mama's trots :-).

Succes allemaal, ik ben benieuwd naar jullie creaties!

Groetjes, Claudia