zaterdag 29 december 2012

Nog meer Snail Mail

Hoi allemaal,

Sinds ik Snail Mail loop ik elke dag vol verwachtingen naar de brievenbus en soms wordt dat zomaar beloond. Vandaag vond ik een heel leuk verpakte envelop vrolijk papier vol leuke dingetjes en een brief van Bouwiena. Heel erg bedankt, ik vind het zo leuk!

Groetjes, Claudia

donderdag 27 december 2012

SnailMail van Bianca

Hoi allemaal,

Ik ben helemaal into het SnailMailen. Elkaar een zelfgeschreven en gepimpte brief sturen met wat leuke cadeautjes of zelfgemaakte dingetjes erbij. Het is zo leuk en verslavend. Voor de kerst stuurde ik Bianca een pakketje en nu kreeg ik vandaag een superleuk pakketje van haar terug. Ik ben aan het oefenen om leuk gekleurd papier te maken met distress-inkt en water, maar dat valt nog een beetje tegen. Veel oefenen dus.
Het papier van Bianca vind ik prachtig.

Groetjes, Claudia

Nog een rompertje ...

Hallo allemaal,

Ik hoop dat jullie fijne kerstdagen hebben gehad. Net voor kerst heb ik nog een rompertje gemaakt voor een meisje. Mijn zusje vond het zo leuk dat ze er eentje wil geven aan haar collega die net een dochter heeft gekregen. Ze zijn ook zo leuk om te maken.

Groetjes en een fijn uiteinde alvast, Claudia

dinsdag 18 december 2012

Rompertje

Hoi allemaal,

Ik kreeg twee leuke berichtjes over prijzen die ik heb gewonnen. Bij Tiets een stempel met een tag en bij Dutch Magnolia Lovers de randomprijs een mooie vlinderstans. Ik ben er blij mee en houdt de brievenbus in de gaten!

Op het blog van Tineke zag ik hele leuke rompertjes voorbij komen. Ik kreeg van Tineke het patroontje. De juf van mijn zoon heeft een zoontje gekregen en voor hen maakte ik dit rompertje. Er zitten babysokjes in, ik vind het zo leuk. Weer eens iets anders dan een kaartje.

Groetjes, Claudia

zaterdag 15 december 2012

Tag dag 3, 4 en 5

Hoi hoi,

Op de club van Kaarten-maken-met-Tiets blijven we tags maken. 7 Tags for Christmas. Dit zijn mijn tags van de afgelopen drie dagen met als opdrachten een winterse tag, een vintage tag en een tag in creme/wit. De laatste vond ik het moeilijkst, maar toen ik eenmaal een cremeplaatje had gevonden ging het eigenlijk vanzelf. Super om te doen. Heb je ook nog zin, je kunt er nog drie maken!



Groetjes, Claudia

dinsdag 11 december 2012

7 Tags of Christmas dag 2

Hoi hoi,

Vandaag de tweede dag van de 7 tags of christmas op de club kaarten maken met Tiets. Er zijn twee plaatjes, waarvan je er eentje op je tag moet gebruiken. Ik heb het plaatje met rood en blauw gekozen en daar ook de kleuren van de tag op aangepast. Ik vind het zo leuk om te doen!

Groetjes, Claudia

maandag 10 december 2012

7 Tags of Christmas ... dag 1

Hoi allemaal,

Op de club van Kaarten maken met Tiets is vandaag de 7 Tags of Christmas begonnen. Elke dag kun je een tag maken volgens een opdracht die elke dag anders is. Vandaag was de opdracht: maak een tag in niet-traditionele kleuren, dus geen rood en groen. Ik heb blauw, beige en wit gebruikt. Dit is mijn vintage-tag geworden, ik ben opeens in vintage-sfeer :-).

Fijne avond allemaal, groetjes, Claudia

zondag 9 december 2012

Vintage kerst

Goede avond,

Opeens kreeg ik het gevoel dat ik misschien niet genoeg kerstkaarten heb. Haha, je kunt er nooit genoeg hebben denk ik dan maar. Daar kaartjes heb ik gemaakt naar een idee wat ik bij Pipoos zag, maar mijn kaartjes zijn toch weer heel anders geworden. Een keertje met vintage-plaatjes, altijd een schattig resultaat vind ik zelf.


Groetjes en fijne zondagavond, Claudia

Joepie weer SnailMail

Hoi hoi,

Terwijl iedereen nog druk is met de kerstkaarten (ik ook, dat wordt een volgende post) heb ik een heel leuk SnailMail pakketje ontvangen van Helmie van Atelier Pink Pearl. Zij maakt prachtige dingen en ook het papier en de envelop is zelf gemaakt. Supergaaf, ik ga dat ook proberen. Zo krijg je toch steeds weer inspiratie en ideeën van elkaar. Ik ben helemaal wég van het gehaakte labeltje met hartje. Zo schattig.

 Groetjes en een fijne zondag jullie! Claudia

donderdag 6 december 2012

Sinterklaas Swap Nederlandse Swappers

Goedemorgen allemaal,

Het heerlijk avondje is weer voorbij en wat zijn we weer verwend. We hadden een heel gezellige avond!
Ook mijn brievenbus was goed gevuld met een pakket van Sint en Piet. Ik deed mee met de Sinterklaas Swap van de Nederlandse Swappers en wat ben ik verwend. Kerstpapier, stempels, kant, embellishments, chocolade munten en ook nog een heel erg lief gehaakt pietje. Ik ben er echt superblij mee.

Dank u Sinterklaas! (Het was een geheime swap dus ik weet niet wie de Sinterklaas is).


Groetjes, Claudia

dinsdag 4 december 2012

Operatie en ontvangen SnailMail

Goede avond allemaal,

De operatie gisteren is goed gegaan en ik ben weer lekker thuis. Ik vond geweldig leuke post in mijn brievenbus, namelijk de eerste SnailMail van Jannemieke. Een ontzettend leuke lange versierde brief met allerlei leuke spulletjes zoals servetten, een oude kaart, een metalen tag en heerlijke thee uit Dubai. Ik heb de brief lekker op de bank liggen lezen onder een dekbedje en ga snel terugschrijven. Super toch, zulke post!

Groetjes, Claudia

zondag 2 december 2012

Eerste SnailMail

Goedemorgen allemaal,

Mijn eerste SnailMail is aangekomen bij Helmie en ze is er blij mee. Zo leuk om een gezellige brief te schrijven en die te versieren en allerlei leuke spulletjes mee te sturen. Zoveel leuker om zo'n vlop te ontvangen dan al die rekeningen steeds :-). Ik heb er een superleuke nieuwe hobby bij!

Morgen word ik geopereerd, dus als het wat stiller wordt hier, dan weten jullie waarom :-).

Groetjes en een fijne zondag, Claudia