maandag 31 maart 2014

TDLP 2014 week 10

Hoi allemaal,

Hier weer een pagina uit mijn Documented Life Project. De opdracht was om iets over jezelf te vertellen, wie maakt mij MIJ. Omdat ik in een soort groeitraject bezig ben en de muur die ik uit zelfbescherming had gebouwd, langzaam afbrokkelt, heb ik gekozen voor een halve muur. Mijn eerdere eigenschappen half achter de muur en de nieuwe ontdekkingen in het lege stuk. Natuurlijk hoort er ook bij, ik als moeder en ik met al mijn hobby's.


De achterkant heb ik gemaakt van plaatjes en teksten uit tijdschriften die me op dat moment raakten. Ik vond het best een lastige opdracht en tegelijk stemde het ook wel tot nadenken.



Ik wens jullie een fijne dag,
groetjes, Claudia

zondag 23 maart 2014

Bloem

Hoi allemaal,

Gisteren vierde mijn nichtje een feestje ter ere van haar vijfstigste verjaardag. Ik maakte deze bloem voor haar, als extra cadeautje. Ze was er erg blij mee.


Groetjes, Claudia


donderdag 13 maart 2014

TDLP 2014 week 8

Hoi allemaal,

De opdracht van week 8 was recyclen, gebruik iets op je pagina wat je kreeg. Deze week was het carnaval, dus ik heb de serpentine van de optocht gebruikt. We zijn naar de lichtjes optocht geweest en naar de optocht in Deurne, waar Max twee tassen met snoep heeft *gevangen*. Ik vind het leuk om ook foto's te verwerken in mijn TDLP, altijd fijne herinneringen.


We gingen samen met Tim en Anja en we hadden allebei dezelfde aardbeienjurk. Lekker warm, want de jas kon eronder, dat moest natuurlijk ook op de foto :-). Ik houd van kleurig en bij carnaval past dat natuurlijk ook goed.


Groetjes, Claudia

zondag 9 maart 2014

Lentekriebels

Hoi allemaal,

Hoewel ik niet naar buiten mocht in zon, ivm een antibioticakuur, heb ik vanachter het raam toch genoten. Ik hoop dat jullie lekker de zon in konden en een heerlijk weekend hebben gehad.


Ergens op het net kwam ik een achtergrond met verf tegen, waarop met scrappapier was gewerkt. Naar dit idee heb ik gespeeld met dylusions inkt in heldere kleuren blauw, groen en oranje. Op een tekstpagina heb ik oranje gesprayd en daar bloemen op getekend en uitgeknipt. Verder maakte scrappapier in dezelfde tinten het af.

Heerlijk die lentekriebels.

Groetjes, Claudia

donderdag 6 maart 2014

Old Look

Bedankt voor jullie reacties. Natuurlijk zijn er altijd meer mensen die kijken dan die reageren en daarom blijf ik lekker doorgaan. Er komen wat mannenverjaardagen aan en mijn vriendin had een techniek gezien om kaarten of tags van een soort metaallook te voorzien.


Ik ben nog op zoek naar een stoer touw om eraan vast te maken. Lekker gerafeld. Ik vind ze heerlijk stoer geworden.

Groetjes, Claudia

dinsdag 4 maart 2014

Zakjes/pockets

Hoi allemaal,

Ik krijg weinig respons op mijn blogposts, wellicht ook omdat ik er een tijdje tussenuit ben geweest. Maar het kan ook zijn dat het jullie niet (meer) boeit. Ik blijf toch nog even doorgaan met posten, want wie weet zijn er toch mensen die het wel lezen, bekijken, maar niet reageren.

Ik heb zakjes verwerkt voor in de agenda van The Project Life 2014. Hier kunnen tags in of een brief met een verhaal wat niet meteen door iedereen hoeft te worden gezien. Zo kan je iets persoonlijks maken voor jezelf.



Groetjes, Claudia