dinsdag 24 november 2009

SenseobusEen tijdje terug heb ik een senseobus gepimpt voor het nieuwe huis van een vriendin.
Ik vond het erg leuk om te doen en het resultaat was ook leuk, vind ik zelf.

Groetjes, Claudia

6 opmerkingen:

 1. Hoi Claudia
  Ik vond het ook leuk bij Angelique enjou ontmoet te hebben.
  Het was heel gezellig...soms te gezellig...hahaha.
  Ik ben het met je eens want de snoesjes waren ook niet mijn ding maar toen ik deze kaarten bij Thea zag was ik verkocht.
  Kijk eens op mijn blog (tussen de blogs die ik volg) daar staat ..de blog helpdesk..
  Als je die gaat volgen dan kan je daar alles vragen wat je weten wilt. Je kaarten en busje zijn schattig.
  xxCorry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Corry. Je bent de eerste die een reactie plaatst. Ga jij nu ook vrijdag naar Doorn? Dacht het wel he, dan zien we elkaar daar weer. Gezellig!
  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Claudia

  ik zag dat je op mijn blog was geweest, maar volgens mij sta je niet bij de volgers, dus is er vast iets mis gegaan. Leuk dat je een reactie achter hebt gelaten en wie weet zien we elkaar wel weer een keer, want het was erg gezellig op de ws en ik ga 16 jan. weer, als ik niet hoef te werken tenminste, maar ik heb al gezegd dat ik dan niet kan...hihi

  Succes met je blog nog en ik zie wel dat dat helemaal goed gaat komen.

  groetjes Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Claudia, gelukkig heb je bij mij een reactie achtergelaten! Ik kon via google jouw blog niet vinden, maar zo dus wel. Ben gelijk volger geworden...
  Het was heel leuk om jou en je zus te ontmoeten! Hebben jullie nog lekker gegeten? Ik ben benieuwd hoe jouw projectjes worden...
  Heb ik niet een keer een kaart naar je gestuurd, die je zus inzamelde voor een weeshuis in Roemenië?
  Deze senseobus heb je heel leuk versierd!!

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om je in het echt gezien te hebben! en op naar de volgende ws hihi.. Je blik is heel erg leuk geworden, zal de krijger vast en zeker erg blij mee zijn geweest!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor jullie reacties. Ik moest even wennen, maar heb het bloggen nu te pakken. Grappig ook om op deze manier mensen met dezelfde hobby te leren kennen. Heel erg bedankt Angelique, voor het aanmaken van mijn blog!
  Inderdaad Loes, al die kaartjes zijn goed terecht gekomen. Ze zijn nu weer speelgoed in aan het zamelen en ziekenhuisapparatuur via het werk van mijn zwager. Spullen die hier niet meer gebruikt mogen worden, worden opgeknapt en daar zijn ze er blij mee. Mijn zwager is er zelf ook laatst weer geweest om aan de verpleging en technici daar uit te leggen hoe de apparatuur werkt. Vol emotie kwam hij terug.
  Mijn projectjes van de Magnoliadag moeten nog even wachten. Sandra heeft het druk met studeren en ik vind het wel zo leuk om het samen af te maken.
  Groetjes, allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen