vrijdag 16 juli 2010

Ster met vlinders ...

Hoi allemaal,
Het is al weer tijd voor de nieuwe challenge van www.scrappers-challenge-blog.blogspot.com met als opdracht: maak een kaart in een andere vorm dus geen rechthoek of vierkant en gebruik een afdrukje van een dier dat mag ook een foto zijn. Lees voor de juiste gegevens even de regels na op het challenge blog.
Ik vond het best lastig, maar daardoor juist een extra uitdaging. Ik heb een kaart gemaakt in de vorm van een ster, die helemaal opgevouwen kan worden. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en dat hij jullie inspireert. Doe gezellig eens mee!

Groetjes, Claudia

8 opmerkingen:

 1. supermooi Claudia en wat is het mooi papier he,heb het zelf ook.
  liefs Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is heel mooi meis :D:D
  *Kus Patries*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel. Ik vind het inderdaad mooi papier Gea, heel anders dan ik normaal koop en gebruik, maar daarom juist ook een keer leuk. Ik heb een heel blok en wil er nog een miniboekje mee gaan maken. Maar voorlopig heb ik even nog andere dingen liggen die voor gaan. Zo gaat dat he.

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super is die geworden en inderdaad gaaf papier ,vind al de vlinders ook zo mooi.
  groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Meis er staat een verassing voor je op mn blog.

  *Kus Patries*

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heee kijk nou toch. Ik heb nog een scrap-blogger uit Eindhoven gevonden! Leuk! :-) Ik heb eens even op je blog rondgesnuffeld; wat maak je leuke dingen! groetjes ook uit....Eindhoven!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk Marlieke, ik ga ook eens snel op jouw blog kijken. Super, een Eindhovens-collega-blogger! Enne Patries, ik spurt nu snel naar de verrassing!

  Groetjes en bedankt allemaal, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Claudia, bedankt voor je reacties op mijn blog! Ik moet nog 1 week werken en dna heb ik vakantie. Ik ben van plan om dan eens naar de Action te gaan. Eens kijken of ze daar nog wel voorrad hebben. Je hoort het van me!

  BeantwoordenVerwijderen