maandag 15 oktober 2012

Kerstkaarten

Hallo allemaal,

Kennen jullie me nog? Het is superlang geleden dat ik iets heb gepost. Er is hier heel veel gebeurt en dat was allemaal even belangrijker dan blogs .. ik heb jullie blogs wel in de gaten gehouden zo hier en daar, maar het reageren ontbrak er vaak aan. Ik hoop dat ik het nu weer een beetje bij kan houden.
Op dit moment ben ik druk met kerstkaarten, de druk is voelbaar zo aan het einde van het jaar, hebben jullie dat ook? Het weekend was ik in een winkel en deed ik wat inspiratie op met tape van marianne design en de christmas owls ook van marianne. Ik doe nooit iets met 3d, maar ik vond deze uiltjes zo lief en schattig, dat ik ze wel móest gebruiken.


Groetjes en ik hoop weer snel iets van jullie te horen, Claudia.

6 opmerkingen:

 1. Hello Stranger ☺☺☺,
  Welkom terug in blogland Claudia met deze MOOIE serie kerstkaartjes. Ik ben het helemaal met je eens.....die uiltjes zijn echt wel LIEF.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heee natuurlijk ken ik je nog! ;-)
  Leuk weer wat te zien en te horen van je. Heb regelmatig aan je moeten denken. Wat heb je prachtige kaarten gemaakt, erg leuk! Nu ook weer aan de layouts gaan hè....? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom terug in blogland. Gelijk met een hele mooie serie kerstkaarten!! En die uiltjes zijn zeker schattig.

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit allemaal Claudia.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. http://www.cicileydi.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heey claudia,

  leuke kerstkaartjes heb je gemaakt!!!

  als je mijn teksjes zoekt waaronder mijn tickets dan kan je ze hier allemaal vinden:http://kaartenknutselsvanfemke.blogspot.nl/search/label/freebies

  groetjes femke

  BeantwoordenVerwijderen