woensdag 8 mei 2013

Enveloppen & tags

Hoi allemaal, Het is even stil op mijn blog, maar dat wil niet zeggen dat ik stilzit. Ik doe mee met een aantal Round Robin Travelling boekjes en ben daar druk mee. Dit kan ik nog niet laten zien, omdat de boekjes nog niet verstuurd zijn. Ik heb een aantal enveloppen gemaakt van foto's uit reclamefolders van duurdere winkels. Voordeel is dat het prachtige plaatjes zijn op glanzend papier. Omdat ik ook nog snailmail en hoop dat ik binnenkort weer post ontvang en terug kan schrijven, heb ik wat labels gemaakt die ik mee kan sturen. Ik zag het idee ergens voorbijkomen, kaartjes met plaatjes van lotto of kwartetspelletjes. Eenvoudig maar leuk. Groetjes, Claudia

8 opmerkingen:

 1. Klinkt al spannend hihihi je labels zijn gaaf geworden.
  groetjes,lean

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend leuke dingen heb je weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die enveloppen en labels. En je kunt na het heerlijk lange hemelvaards weekend weer een brief van mij verwachten.;)
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk idee de enveloppen van reclamefolders, ze zien er chique uit. Leuk en vrolijk zijn de labels.
  groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De vloppen vind ik gaaf! En ik ben zelf ook bezig met labeltjes maken, altijd handig als je wat op voorraad hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Claudia,

  Shame on me want je moet al zoooo lang op post van mij wachten en dit gaat waarschijnlijk nog eventjes duren want we zijn nog steeds zo druk met alles rondom onze verhuizing. Komende vrijdag hopen we de sleutel te krijgen en dan gaat dus het schilder en behangwerk beginnen. Gelukkig konden we ook veel naar ons wens overnemen wat ook weer werk scheelt:)
  Ik wil je bij deze alleen even laten weten dat ik je natuurlijk niet ben vergeten en ik zin heb om straks weer in alle rust je te gaan snailmailen!

  Liefs van mij,
  Thea.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Claudia.
  Ik heb ook jouw blog gevonden!
  En ik heb je gelijk bij m'n favorieten gezet. Je tag's zijn leuk geworden.
  En ik zag dat je al aan een aantal RR boekjes mee doet. Ik wil het ook nog wel, maar ik waag me er nu nog maar niet aan, het lijkt me nog best wel heel veel werk, ik denk dat ik eerst aan de traveling sheets mee ga doen. Misschien treffen we elkaar wel met een projekt. Of met een traveling envelope.
  Groetjes Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Lieve Claudia,

  Heb even mijn Craftology bezigheden op een lager pitje gezet zodat ik weer lucht krijg -letterlijk zelfs- om weer te bloggen en de snailmailen.
  Sorry voor mijn afwezigheid!
  Tot snel,

  Liefs Bianca

  BeantwoordenVerwijderen