vrijdag 6 september 2013

Kopje koffie?

Hoi allemaal, Het is hier wat stil op mijn blog, omdat het niet zo goed gaat met mijn gezondheid helaas. Een tijdje terug heb ik een kaartje gemaakt met de koffiekopjesmal van Marianne en die wilde ik jullie laten zien. Ik word snel aangetrokken door roze tinten, maar ik vond deze heldere groene en blauwe tinten ook prachtig.
Fijn weekend allemaal, Groetjes, Claudia

9 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart, Claudia!! Mooie kleuren heb je gebruikt!! Hopelijk gaat het met je gezondheid wat beter!! In ieder geval heel veel sterkte!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Claudia, ik miste je berichtjes al, maar ik hoop natuurlijk dat het alweer wat beter met je gaat. De kaart is enig! Ik herken ook, wat je zei, over je aangetrokken voelen tot bepaalde kleuren of een stijl! Heel verrassend om dan toch eens iets heel anders te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap meidje ♥
  Je kaart vind ik prachtig! Helemaal mijn kleuren , xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ikhoop dat je je snel weer beter voelt !
  eenheel erg leuk en mooi kaartje en deze kleurtjes kunnen best wel hoor !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat schrik ik ervan om te lezen dat t niet zo goed gaat met je gezondheid Claudia. Sterkte! Je kaart vind ik wel heel mooi, dat groen en blauw past heel goed bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopelijk voel je je snel weer wat beter .
  Je kaartje is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Claudia, ik snap er niks van. Ik zie jouw updates niet meer! Ik ga dat even uitvogelen. Balen dat het niet zo lekker gaat meid! Hopelijk komt daar snel verandering in.
  Wat heb je een mooi kaartje gemaakt (mijn kleuren hè haha!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sterkte met je gezondheid, maar toch heb je een heel mooi kaartje gemaakt leuk die kopjes. Als je nog zin hebt op het blog van Scrapplezier http://scrapplezier.blogspot.nl/2013/08/kaartensketch-14.html loopt nog t/m de 21ste een kaartensketch door mij gemaakt.

  groetjes yvon

  BeantwoordenVerwijderen