woensdag 16 juni 2010

Kerstkaartjes


Hallo allemaal,

Begin van het jaar heb ik me opgegeven bij de club van Tiets voor de kerstactie. Elke maand moeten er vier kerstkaarten worden gemaakt, zodat we er aan het einde van het jaar voldoende hebben. Leuke actie, maar ik kom er niet echt aan toe. Ik heb nu even een inhaalslag gemaakt, vijf kaartjes tegelijk gepost. Twee rustige, een patroontje van de cuttlebug in een kadertje gemaakt, nog nooit zo gedaan, maar ik vind het resultaat erg leuk geworden en drie hele drukke. Misschien iets te druk, maar er zijn altijd mensen die van kleuren houden denk ik dan maar. Wat denken jullie?

Groetjes, Claudia

6 opmerkingen:

 1. Zo, jij hebt de turbo erop gehad:) De 2 CB kaartjes vind ik chique kaartjes. De 3 andere kaartjes zijn niet te druk hoor. Ze zien er heel leuk uit.

  gr. Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 5 hele mooie kaarten en niks te druk hoor maar 4 kaartjes elke maand dan heb je het er wel druk mee.
  liefs Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel. Vaak is het een kwestie van beginnen en dan zijn ze eigenlijk ook zo af. Ik ben nu lid geworden van een kaartenclub waar ik elke week naartoe probeer te gaan. Dus op die manier komt het wel goed denk ik :-).

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf hoor en je moet ook nog eens de motivatie vinden om nu kerstkaarten te maken...het is je gelukt.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Verstand op nul .. dat kan ik best goed, want ik heb weinig verstand .. hahaha.

  Ik heb weer een serie klaar, maar die moeten nog op de foto .. komt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Claudia,

  Je kunt met i-deal volgens mij alleen in Nederland betalen. PayPal werkt ongeveer hetzelfde. Je hoeft alleen maar eenmalig een account aan te maken en als je hem dan aan je bankrekening koppelt hoef je in de buitenlandse webshops alleen maak betalen via PayPal aan te klikken en dan volg de rest vanzelf. Ik ben echt een digibeet maar zelfs ik kreeg het voor elkaar ;) Echt ideaal. Op ons challenge blog staat in de rechter zijbalk een link naar hoe je Karen's Doodles aan kunt schaffen en daar wordt ook een en ander over PayPal duidelijk. Succes!

  Mocht je echt geen PayPal willen dan moet je nog heel even geduld hebben. We werken namelijk hard om Karen's Doodles rubberen stempels hier in Nederland in de winkels te krijgen.

  Ik hoop je zo weer een beetje wijzer te hebben gemaakt!

  Warme groet,

  Renata (Karen's Doodles NL)

  BeantwoordenVerwijderen