zondag 8 augustus 2010

Stylish Blogger AwardHoi allemaal,

Ik kwam terug van vakantie en las op mijn blog dat ik de Stylish Blogger Award van Lean heb gekregen. Ik ben er super blij mee en trots op! Lean is voor mij een grote inspiratiebron. Haar manier van scrappen vind ik echt super. Ik mag vijf dingen over mezelf vertellen en de Award doorgeven aan vijf anderen. Hier komen eerst degene aan wie ik award door geef: Krista, Michelle, Peter (Scrapfanaat), Alma en ScrapAloes.

1. Ik gebruik bij het scrappen heel vaak de kleuren blauw, groen, oranje en paars. Dit omdat ik mijn zoontje meestal als onderwerp heb en het dus echte jongenskleuren zijn. Heel af en toe heeft hij een roze shirt aan of is de achtergrond in een andere kleur en kan ik eens flink los gaan met wat hij meiden-kleuren vindt.

2. Mijn interieur is vrij rustig, roomwitte muren, deuren en kozijnen, donkerblauwe bank en stoelen, en dat is aangevuld met zilveren accesoires.

3. Ik ben eigenlijk ook gek op felle kleuren en drukke designs, zoals Pip studio, Blond Amsterdam en Ollily. Hiervan heb ik handdoeken en serviezen en dergelijke en dat vind ik helemaal geweldig. Het kan ook goed, omdat de basis in mijn huis rustig is.

4. Bij het maken van kaarten gebruik ik graag cutestempels en die kleur ik met Copics. Sinds ik die heb, heb ik de potloden en waterkwastjes niet meer aangeraakt. Ik vind het heerlijk om te doen en ben flink aan het oefenen met schaduwen. Daarbij mis ik nog flink wat kleuren, dus dat wordt weer sparen.

5. Om te kunnen scrappen heb je natuurlijk foto's nodig. Nu is pas mijn fototoestel kapot gegaan, de lens zit los. Ik kan nu alleen nog maar foto's maken als ik inzoom. In oktober ben ik jarig en dan leg ik mijn verjaardagsgeld bij een camera. Liefst in een leuk kleurtje, ik ben gek op roze. Maar ik zag ook een prachtige rode Nikon, die heel ver in kon zoomen .. dus wellicht wordt het die.

Zo, jullie weten weer ietsje meer over mij en mijn stijl.

Groetjes, Claudia

5 opmerkingen:

 1. hihihi leuk om te lezen weten we toch weer wat meer over je en de award heb je zeker verdiend hoor.
  groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Claudia bedankt voor de Award ben er weer erg blij mee. en zal hem plaatsen op mijn blog.
  Verder staat bij jou op je blog steeds photobucket. Dit komt om dat jou bloglayout is verwijderd door de maker van die layout ik heb dat ook gehad. Als je een nieuwe layout neemt ben je daar vanaf. Waarom ze diversen layouts verwijderd hebben is onbekent bij mij maar ik kom dit nu op veel blogs tegen.

  Groetjes en nogmaals bedankt voor de Award.

  Scrapfanaat Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd hoor met je award!

  *Kus Patries*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie SonShine layout heb je gemaakt! Leuke foto en heel mooi ingedeeld.

  Gefeliciteerd met je award en heel erg bedankt dat je die aan mij doorgeeft! Heel leuk om over jouw stijl te lezen.
  Bij mij staat hij er ook op...

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Claudia,
  Van harte met je award!
  Je hebt hem verdiend hoor!
  Mooie layout trouwens!!!

  Super gaaf dat je de award aan mij doorgeeft.
  Ik ga hem straks op mijn blog een plekje geven.
  Liefs,
  Krista

  BeantwoordenVerwijderen