woensdag 25 augustus 2010

You amaze me & score


Hai allemaal,

Bij Max op school organiseren ze elk jaar een sponsorloop om geld in te zamelen voor een school in een *arm land*. Max deed erg zijn best en dat is goed te zien.
Ik ben begonnen met een effen basisvel en heb de vlakken zelf een plekje gegeven. Even een gepuzzel, maar ik vind het een leuk resultaat geworden.
De lay-out *score* heb ik rustiger gehouden, omdat de linkse al zo druk is.

Groetjes, Claudia

8 opmerkingen:

 1. erg mooi gemaakt claudia

  groetjes arina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi

  super mooi gemaakt en hele leuke stoere kleuren!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Claudia wat mooi!!!Als je eens op zoek bent naar leuke sketches ....scrapbook challenges heeft hele leuke!!(daar kan je je werk ook laten zien!)
  Ik vind je foto's trouwens heel mooi ook,wat een mooie herinneringen zo!!!
  Fijne dag,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf weer Claudia en wat word Max groot zeg is zo goed te zien .Mooie foto's en heerlijk papier heb je ervoor gebruikt.En wel een slim idee een drukke en de andere iets minder.
  groetjes,lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank jullie wel. Goede tip Jolanda, maar sinds ik blog gebruik ik veel sketches. Soms vind ik het ook wel lekker om mijn eigen fantasie weer eens te prikkelen. Ik merk dat sketches me soms toch beperken, maar waarschijnlijk doe ik dat gewoon zelf hoor, zie ik de mogelijkheden niet of zo.

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh deze is ook gaaf! Mooie foto's en prachtig verwerkt! Zit hij op de Petraschool in Woensel? Vlak naast uhm..hoe heet die school ook al weer....denkdenk.....Wethouder van Eupenschool? Enkele jaren terug kwam ik nog regelmatig op beide scholen vanwege mijn werk in de kinderopvang. Ik bracht de kids daar dan naartoe en haalde ze weer op. Nu werk ik zelf als juf in Best.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed gezien Marlieke, hij zit op de Petraschool :-). Herkende je het of ken je de actie?

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo...even een lekker late reactie, haha. Ik dacht zowel het hekwerk als de actie te herkennen, bovendien bevestigde je journaling mijn gedachten eigenlijk al.

  BeantwoordenVerwijderen