vrijdag 22 februari 2013

Gehaakt

Hoi allemaal, Sinds ik snailmail krijg ik af en toe ook allerlei gehaakte dingetjes toegestuurd. Bloemen, hartjes, labels en zelfs een engeltje voor in de kerstboom, zo ontzettend leuk vind ik het. Bedankt dames en jullie weten, het is heel welkom, de gehaakte dingen. Zelf kan ik niet haken, maar mijn moeder is begonnen met het haken van bloemen/rondjes. Ik heb ze gebruikt op deze kaarten. Heel anders dan anders, maar ik vind ze heel stijlvol geworden. Groetjes, Claudia

6 opmerkingen:

 1. wat een gave kaarten zo claudia je moet er maar op komen wel leuk ideezo grt jans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaarten. En haken lijkt moeilijker dan het is, probeer maar eens. ΓΌ
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed idee om die haakwerkjes een plekje op een kaart te geven! Een snailmail-maatje had mij ook zo'n mooi haakwerkje gestuurd. Ik ben toen op youtube gaan kijken voor filmjes en ben nu al aan mijn 2e haakwerkje bezig. Met een duidelijk filmje is het best te doen, gewoon even kijken welke tutorial bij jou past.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal mee eens, ze zijn inderdaad bijzonder mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk met dat haakwerkje er op! Ik ben sinds kort ook aan het haken geslagen. Eerst wilde het totaal niet lukken (omdat ik enkel naar de uitleg in de boeken keek) maar op Youtube zijn heel veel filmpjes te vinden van dames die het gewoon even voordoen allemaal. En nu kan ik al een aardig eindje haken ;) Dus als je het wilt leren dan raad ik je zeker aan om daar even te gaan kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hallo heb je ook een patroon van het rondje het is erg mooi zeg

  BeantwoordenVerwijderen