woensdag 1 mei 2013

Mixed Media

Hoi allemaal, Ik zie op jullie blogs de mooiste dingen voorbijkomen, mixed media. Werken met verf en inkt en sjablonen en nog van alles en nog wat. Ik ben dit ook aan het proberen, zou het graag willen leren, maar ik heb daarbij wat hulp nodig. Is er misschien iemand met wat ervaring (die bij voorkeur in de buurt van Eindhoven woont) en mij op weg zou willen helpen? Ik zou het erg leuk vinden om het te leren en er dan mee verder te kunnen. Misschien kennen jullie iemand of zou je het zelf willen doen? Graag! Groetjes, Claudia

9 opmerkingen:

  1. Jammer dat je niet dichterbij woont...
    Veel succes met het vinden van een crea hulpje..
    Liefs, Melanie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Claudia,

    dankje voor je reactie op mijn blog. Helaas woon ik ook niet dichtbij, en ik ben zelf ook nog maar net begonnen.

    Maar waar ik wel veel aan heb tot nu toe is hetvolgende forum:

    http://artjournaling.forum2go.nl/

    Hier kun je je aanmelden en dan kun je neuzen wat anderen zoal doen. Je moet je wel even voorstellen. Er staan onderwerpen over gebruikte materialen, over gereedschappen. Ook zijn er onderwerpen waar mixed media en art journaling besproken worden en onderwerpen waar iedereen zijn/haar gemaakte creaties kan laten zien.

    Uit het laatste haal ik met name ideeen over welke materialen gebruikt worden. Voor de rest doe ik gewoon wat ik denk dat 'goed' is.

    succes ermee

    groetjes Sandra
    sandras-handmade.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je reactie, ik ken die site en kijk er vaak. Maar ik zou graag zien hoe iemand het doet, in het echt zeg maar. Ik ben ook niet zo van de filmpjes, ik vind het lastig. Maar ik blijf ondertussen proberen en hoop dat er iemand zich nog meld.

      Groetjes, Claudia

      Verwijderen
  3. owowow..ik zat er ook aan te denken en ik heb gewoon een witte tag gepakt en er van alles op gesmeerd en toen geveegd en bij gewerkt en dan hem gewoon als kaart gemaakt, succes hoor..liefs Henriette xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super leuk en vooral mooi blog heb je! En ik ben dingen van Blond tegen gekomen, nou dan heb je me eigenlijk al helemaal! Ik ben gelijk volger geworden!
    Jij ook bedankt voor het volgen van mijn blog.
    Groeten,
    Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dag Claudia,

    Tot mijn verrassing vond ik je blog. Wat leuk, als ik in de buurt woonde konden we buurten en tegelijk even werken op het atelier, maar helaas is Hemrik en Eindhoven een lange weg.

    Leuk die inspiratie op allerlei site,s en blogs, dat werkt altijd goed en je moet maar zo rekenen, niets is fout, als je goed experimenteert met materialen en niet laat hinderen dan groeien de mooiste dingen onder je handen.

    Groeten Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zelf woon ik wel in de buurt, maar helaas heb ik geen ervaring in Mixed Media, dus ik kan je echt niet helpen!!

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jammer dat je zo ver weg woont, anders konden we samen de mixed media gaan proberen. Ik heb het wel eens gedaan maar ik ben nog lang geen prof. :))

    BeantwoordenVerwijderen