dinsdag 5 maart 2013

Live life on the edge

Hoi allemaal, Nog een pagina gescrapt. Ik vond dit zo'n leuke foto. Max is heel hoog een berg op geklommen en vond daar een plateautje waarop hij kon zitten, stralend in de zon. Op de foto kun je het hoogteverschil niet zien, maar ik hield mijn hart vast. Wat dat betreft is het altijd een klimmer geweest, als ik hem kwijt was zocht ik altijd in de hoogte. Bomen, lantaarnpalen, hekken, het maakt niet uit. Ik blijf deze oude papierlijn, symple stories boys rock, ook geweldig vinden voor jongensfoto's. Inmiddels ben ik weer druk met de vakantiefoto's in het smashbook, dus daar volgen vast ook snel weer foto's van. Ik wens jullie een fijne dag, liefs, Claudia

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige LO heb je gemaakt, Claudia!! Dat papier leent zich super mooi voor de LO!! Ook de LO hieronder is prachtig!! Het is fijn om te horen dat het al wat beter met je gaat!! Nu maar hopen dat het vocht in je knie ook nog weggaat!! Je hebt nu in ieder geval de tijd om lekker te knutselen!!

    Lieve groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk gedaan Claudia! Sorry dat ik even niks van me heb laten horen via snailmail, maar ik probeer binnenkort iets te sturen. Ik ben enorm druk!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen