zaterdag 16 maart 2013

Post onderweg en kaartjes

Hoi hoi, Door de operatie, de narcose, de pijnstillers en het maandelijkse medicijninfuus tegen crohn, is mijn darm helemaal van slag. Het gaat niet lekker. Ik ben een paar dagen opgenomen geweest in het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen. Flink wat vocht gekregen, medicijnen en nu weer lekker thuis verder herstellen. Het goede nieuws is dat het met mijn knie wel heel goed gaat :-). Ik heb hier een foto van de post die onderweg was en inmiddels wel zal zijn aangekomen. Tussen het liggen en slapen door kan ik toch wel iets doen. Ook kreeg ik vandaag het notebook van Elja via Janneke in de bus en de brief en prachtige getekende gezicht van Melanie. Heel erg bedankt! Ik heb mijn pip-agenda van vorig jaar uit elkaar gehaald. Er zit zoveel leuk papier in wat ik kan gebruiken. Met stempels, tape en zegels heb ik deze kaartjes gemaakt. Ik vind ze leuk om te versturen, maar ook leuk voor in mijn smashbook of in een notebook. Veelzijdig dus, altijd goed, als je meerdere hobby's hebt :-). Groetjes, Claudia

11 opmerkingen:

 1. dag claudia, bedankt voor je lieve reactie op mijn blog. Ik heb je nog niet 'gezien' dus kom ik hier ook een kijkje nemen. ben maar meteen volger geworden, dus kom ik zeker nog wel een keertje terug =)
  hopelijk gaat het met jou snel weer beter en kan je lekker aan de knutsel
  leuke creaties heb je hier staan,
  nog een fijn weekend,g
  rtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk dat je nu weer thuis bent. En dat het met je knie weer goed gaat. Ik ben al druk met je canvasje aan de slag, met een beetje geluk kan ie eind volgende week met de post mee Ü
  Een heel fijn weekend.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ai, akelig dat het even niet zo lekker ging, hopelijk gaat het nu weer helemaal de goede kant op. Je bent in ieder geval fijn creatief bezig. Je kaartjes vind ik echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend dat het niet zo goed met je ging, maar gelukkig ben je nu weer thuis en kun je verder aan je herstel werken. Gelukkig gaat het met je knie wel goed. Je bent in ieder geval goed bezig geweest!! Je kaartjes zijn super leuk!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Claudia,
  Wat lees ik nu.....alweer opgenomen geweest!
  Ik hoop dat het vanaf nu weer bergopwaarts met je gaat.....Van ♥-e Beterschap gewenst.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat het nu weer wat beter met je gaat!!
  gelukkig gaat het met je knie wel goed en verder komt het wel weer!! Je kaartjes zijn weer super leuk geworden.

  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tjee zit niet mee zo Beterschap !
  Je kaartjes zijn weer super.
  groetjes,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkig ben je thuis om uit te rusten!
  En ja, wat heb je weer supergave kaartjes gemaakt,ik vind het altijd een verrassing om op jou blog te kijken. Een visueel cadeautje zeg maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn dat het nu iets beter gaat. Nou ja, met je knie dan. Ik hoop dat je darm ook vlug weer tot rust zal gaan komen. Lijkt me erg onprettig! Wat heb je een leuke enveloppen verstuurd! En die kaarten zijn echt prachtig! Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een supergaaf pakketje heb ik van je mogen ontvangen!!!
  Heel erg bedankt!
  Liefs Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hopelijk mag het herstel verder goed verlopen. Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen