dinsdag 21 januari 2014

The Documented Life Project 2014

Dit is waar ik dit jaar aan mee ga doen. The Documented Life Project blog. Melanie (http://melanie-mijnknutsels.blogspot.nl/) begon ermee en ik werd meteen enthousiast. Ik ben begonnen met het kopen van een simpele Hema agenda, niet te groot en niet te klein.

Elke week is er een opdracht op het blog. De Challenge van week 1 was een pagina maken met een foto of tekening van je voordeur. Ik heb een achtergrond gemaakt en mijn voordeur getekend. Op de deur hangt een hart.  Als afwerking heb ik wat stempels van huisjes gebruikt, omdat ik het toepasselijk vond.


De pagina's worden in de agenda bevestigd met washi-tape, zodat je het open kunt klappen. Voor de achterkant heb ik dezelfde soort achtergrond gebruikt, met daarop een spreuk die ik bij mij en de opdracht vond passen.


Omdat ik niet meteen in week 1 begonnen ben, loop ik natuurlijk achter. Ik ben bezig met een inhaalslag en jullie zullen regelmatig een blogpost over dit onderwerp op mijn blog kunnen vinden.

Groetjes, Claudia

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat jij dit Project ook doet! Ik ga je volgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf ! Maar lijkt me wel heel veel werk of niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk dat je ook mee doet Claudia. En je hebt van de eerste opdracht echt iets leuks gemaakt. Helemaal jou. En die inhaal slag gaat je zeker lukken.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen